MENY
Albert Olsson
Leg. Fysioterapeut
Välkommen till min sida. Här kan du kontakta mig samt läsa mer om mig och mina ansvarsuppdrag. Du kan även boka tid direkt till mig.

Har du varit på besök hos mig och vill rekommendera mig till någon annan så kan du enkelt göra det via någon av knapparna nedan. 

Professionell bakgrund

Albert Olsson tog sin Fysioterapeutexamen i Lund 2016. Efter examen har han jobbat primärt på vårdcentral med fokus på idrottare och motionärer. Under ett antal år även varit involverad inom fotbollen som fystränare och medicinskt ansvarig. Med ett karriärsskifte från ingenjörsyrket till fysioterapin försöker han dra nytta utav det rationella tänket i hur vi rehabiliterar en skada, och med bakgrund i ett antal skador själv jobbar han med en stor tilltro i att rätt belastning vid rätt tillfälle kan skapa fantastiska resultat. Arbetar sedan 2020 på iKLINIK med diagnostik, behandling och rehabilitering.

Utbildningar

  • OMI
  • Stötvågsbehandling
  • Idrottsmedicin
  • Höft- och ljumskutbildning för idrottare och motionärer

Om mig

Jordnära och hemmakär person med rötterna i skogen. Stor förkärlek till idrotten och träning i alla dess former och själv provat på de flesta där hjärtat brinner lite extra för fotbollen och ishockeyn. Numera aktiv ute i naturen med hundturer/löpning, med egenträning på gym samt diverse bollsporter på hobbynivå för att med gott samvete kunna tömma lösgodispåsen på lördagkväll.