MENY
Amelie Israelsson
Leg. Fysioterapeut
Välkommen till min sida. Här kan du kontakta mig samt läsa mer om mig och mina ansvarsuppdrag. Du kan även boka tid direkt till mig.

Har du varit på besök hos mig och vill rekommendera mig till någon annan så kan du enkelt göra det via någon av knapparna nedan. 

Professionell bakgrund

Amelie Israelsson studerade till fysioterapeut på Lunds universitet och startade karriären inom primärvården. Hon är också aktiv som fysioterapeut och fystränare i i fotbollsföreningen IF Lödde. Innan fysioterapeututbildningen jobbade hon som simtränare i Simklubben Poseidon. Arbetar sedan januari 2022 hos oss på iKLINIK med diagnostisering och behandling av idrottsskador.

Utbildningar

  • Idrottsmedicin
  • OMI
  • Ortopedisk medicin
  • Stötvågsbehandling

Om mig

Glad södertäljetös som flyttade ned till Skåne 2015. Börjar känna mig som skåning men dialekten sitter inte riktigt än. Har alltid älskat idrott av alla dess slag, började som fotbollsspelare men har efter den karriären testat på det mesta. Gymnastik, friidrott, orientering, längdskidor, volleyboll, rugby, simning, crossfit och så vidare. Gillar att prova nya saker och tycker att utflykter, näst efter ett dopp i havet, är det bästa som finns. Tänker att det finns en motionsform som passar alla! Brinner för att hitta rätt rehabiliteringsform till rätt patient, oavsett om målet är att komma tillbaka till elitidrott eller att kunna gå promenader med hunden igen.

Uppdrag