MENY
Anna Hjern
Leg. Fysioterapeut
Välkommen till min sida. Här kan du kontakta mig samt läsa mer om mig och mina ansvarsuppdrag. Du kan även boka tid direkt till mig.

Har du varit på besök hos mig och vill rekommendera mig till någon annan så kan du enkelt göra det via någon av knapparna nedan. 

Professionell bakgrund

Anna Hjern tog examen 2016 och började direkt arbeta inom primärvården, efter 3,5 år på vårdcentral började hon hos oss på iKLINIK. Parallellt med arbetet så har hon studerat under de senaste åren och har en master inom idrottsvetenskap. Utöver att arbeta hos oss på iKLINIK så är hon fysioterapeut för svenska landslaget i trampolin. Hon har ett stort intresse för skadeförebyggande träning och axelskador. Arbetar nu hos oss på iKLINIK med diagnostisering och behandling av idrottsskador.

Utbildningar

  • OMI
  • Idrottsmedicin
  • Stötvågsbehandling
  • Knärehabilitering, projekt korsband

Om mig

Träning har alltid varit en stor del av min vardag och en stor delen av min fritid spenderas i träningskläder. Min sportsliga bakgrund har jag inom truppgymnastiken, både som aktiv gymnast och som tränare till gymnaster i olika åldrar. Sedan några år tillbaka tränar och tävlar jag nu inom Crossfit. Även på semestern tycker jag om att vara aktiv och jag spenderar gärna några lediga veckor i skidbacken, i skärgården eller med att vandra. Jag tycker om utmaningen att anpassa träningen utifrån olika skador för att kunna fortsätta vara aktiv, såklart med ett extra intresse för crossfitare och gymnaster.