MENY
Carl Bjerkelund
Leg. Fysioterapeut
Välkommen till min sida. Här kan du kontakta mig samt läsa mer om mig och mina ansvarsuppdrag. Du kan även boka tid direkt till mig.

Har du varit på besök hos mig och vill rekommendera mig till någon annan så kan du enkelt göra det via någon av knapparna nedan. 

Professionell bakgrund

Carl Bjerkelund har efter examen jobbat på Abels Rehab i Malmö och började efter detta på iKLINIK 2015. Vid sidan av sitt arbete inom primärvården har han även varit sjukgymnast för fotbollsklubben Lunds BK, samt undervisar på Lunds universitet i undersökningsmetodik och anatomi för fysioterapeut- och läkarprogrammet. Han går också en masterutbildning i medicinsk vetenskap.

Utbildningar

  • OMI – Basic examen
  • Dry Needling
  • Kinesiotejp
  • Idrottsmedicin (steg 1)
  • Stötvågsbehandling

Om mig

Född i Lund och efter att jag flyttat runt stora delar av mitt liv är jag nu tillbaka i Skåne. På vägen har jag testat på flertalet yrken, bland annat jobbat som strålskyddstekniker på våra svenska kärnkraftverk, men jag kände efter ett tag där att jag hellre ville jobba närmre människor. Denna insikt tillsammans med mitt intresse för träning gjorde att jag fastnade för sjukgymnastyrket vilket jag idag trivs mycket bra med. Som person är jag lugn och pedagogisk men har ett stort engagemang i det jag gör oavsett om jag jobbar med patienter, fotbollslaget Lunds BK eller som tältchef under Lundakarnevalen.