MENY
Henrik Carlsson
Leg. Fysioterapeut
Kul att du kommit till min sida! Här kan du kontakta mig samt läsa mer om mig och mina ansvarsuppdrag. Du kan även boka tid direkt till mig. Jag arbetar sedan 4 år tillbaka endast med digitala besök.

Har du varit på besök hos mig och vill rekommendera mig till någon annan så kan du enkelt göra det via någon av knapparna nedan. 

Professionell bakgrund

Henrik Carlsson har sedan examen 2003 arbetat som Leg. Sjukgymnast. Först på ortopeden i Malmö och därefter på privatklinik. Utöver klinikarbetet har Henrik varit ansvarig sjukgymnast i ett flertal klubbar däribland Malmö FF och även för Malmö Idrottsakademi. Tillsammans med dessa arbeten har Henrik varit en flitigt anlitad föreläsare för SISU samt föreläst inom fysiologi, idrottsmedicin, vibrations-och balansträning för företag, idrottsföreningar och Sjukgymnaster. 2004 startade Henrik Athletic Support som 2009 ombildades tillsammans med Marcus Tervahauta till iKLINIK.

Utbildningar

 • OMI Basic
 • OMT
 • CSPT – Certified Sports Physiotherapist
 • Stötvågsbehandling
 • Akupunktur/IMS/Dry needling
 • MAQ
 • Mulligan concept

Om mig

En kreativ själ som ständigt är på jakt efter något nytt. Ser utveckling som naturlig och ohyggligt spännande. Spenderar varje vinddag med kitesurfing och resor i detta ändamål.

Ansvarsområden

 • Ansvarig digital vård
 • Ansvarig samarbeten
 • Utveckling

Artiklar och utbildningsmaterial

 • ddsaf
 • asfasfasfd
 • asfasfdas
 • asfasf

Styrkor

xasfasfasfasf

Referenser

xasfasfasfasf

Via formuläret nedan kan du svara på ett meddelande du fått av mig eller kontakta mig för medicinska frågor. Vid administrativa frågor, bokning och avbokning vänligen kontakta vår reception här.