MENY
Johan Lindblom
Leg. Fysioterapeut
Välkommen till min sida. Här kan du kontakta mig samt läsa mer om mig och mina ansvarsuppdrag. Du kan även boka tid direkt till mig.

Har du varit på besök hos mig och vill rekommendera mig till någon annan så kan du enkelt göra det via någon av knapparna nedan. 

Professionell bakgrund

Johan Lindblom tog sin Fysioterapeutexamen i Uppsala 2015. Har i mellansverige jobbat på sjukhus inom ortopedi och kirurgi samt på vårdcentral, och senaste åren på idrottsmedicinskt inriktad rehabmottagning. Start hos oss på iKLINIK 2019.

Utbildningar

  • OMT steg 1
  • Idrottsmedicin och idrottsfysiologi
  • Stötvågsbehandling
  • Kinetic control
  • Rörelsekontroll enligt MSI ländrygg/höft
  • Magister inom Fysioterapi
  • Kinesiotape
  • Höft/ljumskskador hos idrottare och motionärer

Om mig

Lugn och glad person från Hudiksvall. Har spelat fotboll fram tills 20 års ålder, fortsatt stort intresse för sporten. Tycker på fritiden om att träna i olika former, allt från löpning och skidåkning till klättring och styrketräning. Har åkt ett par Vasalopp samt genomfört en svensk klassiker.

Ansvarsuppdrag

Ansvarig artrosskolan