MENY
Jonathan Erlandsson
Leg. Fysioterapeut
Välkommen till min sida. Här kan du kontakta mig samt läsa mer om mig och mina ansvarsuppdrag. Du kan även boka tid direkt till mig.

Har du varit på besök hos mig och vill rekommendera mig till någon annan så kan du enkelt göra det via någon av knapparna nedan. 

Professionell bakgrund

Jonathan Erlandsson har arbetat på Iklinik sedan Januari 2018 och har tidigare erfarenheter från golf, styrketräning , innebandy samt kitesurfing.

Jonathan har ett stort intresse för forskning inom fysioterapi, rehabilitering och skador vilket genomsyrar bedömningar och rehabiliteringsupplägg. Drivkraften är att ge sina patienter en nyanserad bild av hur kroppen och smärtsystemet fungerar. Han arbetar utifrån att kroppen är enormt tålig och anpassningsbar och det finns alltid sätt att vara aktiv och i rörelse trots smärta.

Har ett speciellt intresse för knäskador, sensmärta(smärta från senor i fötter, höfter, axlar, ljumskar och knä) samt axelproblematik

Utbildningar

  • Idrottsmedicin
  • Jill Cook – Lower lim tendinopathy (senskador i fötter, knä och höfter)
  • OMI
  • Greg Lehman- reconciling biomechanics with pain science
  • Golfens ledarutbildning
  • Stötvågsbehandling

Om mig

Jag är en aktiv person med stor passion för träning och kroppens funktioner, något som började i tidig ålder och i slutändan resulterade i en examen i fysioterapi. Kombinationen av teoretiska och praktiska moment visade sig vara en succé för min trivsel i yrkeslivet! De idrotter som ligger närmast hjärtat är golf och styrketräning, på senare tid har även kitesurfing kvalat in sig på listan. Enligt mig en perfekt kombo för alla väder, sol och vindstilla lägger grunden för en härlig golfrunda. Blåser det kitesurfar jag och är det regn och rusk så håller jag mig på gymmet, eller i soffan med en bra serie.