MENY
Lisa Licke
Leg. Fysioterapeut
Välkommen till min sida. Här kan du kontakta mig samt läsa mer om mig och mina ansvarsuppdrag. Du kan även boka tid direkt till mig.

Har du varit på besök hos mig och vill rekommendera mig till någon annan så kan du enkelt göra det via någon av knapparna nedan. 

Professionell bakgrund

Lisa Licke är diplomerad unghästutbildare och har jobbat som beridare i tävlingsstall med hopphästar. Efter detta följde ett par år inom retail, där Lisa jobbat som säljare, optikerassistent och butikschef. Har coachat i CrossFit sedan 2014 samt jobbat som massör och personlig tränare. Tog examen från fysioterapeutprogrammet i januari 2020 och jobbade initialt på ett privat friskvårdsföretag. Har jobbat på iKlinik sedan september 2020.

Utbildningar

  • Idrottsmedicin 1 Cert.
  • MammaMage-certifiering
  • IMS/Dry needling
  • Stötvågsbehandling
  • Kinesiotejp
  • Evidensbaserad axelrehabilitering
  • Skivstångsteknik för rehabilitering
  • Eleiko functional trainer
  • OMI

Om mig

Jag är en rastlös person som gillar ett högt tempo och jag har alltid många bollar i luften. Efter att ha lagt ryttarkarriären på hyllan började jag tävla i CrossFit 2012, vilket jag gjorde fram till 2017 då en dålig axel och en pacemaker satte stopp. Gillar fortfarande att lyfta tungt och springa snabbt, men gör det i lagom mängd. Har pluggat konst och design och målar tavlor och bakar bröllopstårtor när jag har tid och lust. Har en orimlig kärlek till elektronisk musik i allmänhet och techno i synnerhet.

Uppdrag

MammaBebis Malmö