MENY
Ludvig Sandahl
Leg. Fysioterapeut
Välkommen till min sida. Här kan du kontakta mig samt läsa mer om mig och mina ansvarsuppdrag. Du kan även boka tid direkt till mig.

Har du varit på besök hos mig och vill rekommendera mig till någon annan så kan du enkelt göra det via någon av knapparna nedan. 

Professionell bakgrund

Ludvig Sandahl tog examen vid Lunds universitet 2021. Efter ett år på vårdcentraler i Lomma och Landskrona tog han klivet över till iKLINIK under 2022. Han har parallellt med primärvårdsarbetet haft uppdrag inom MFF ungdom och BK Olympic.

Utbildningar

  • OMI
  • Stötvågsbehandling

Om mig

Lugn och eftertänksam person uppvuxen i Söderort i Stockholm. Studierna tog mig till Lund 2017, och här har jag blivit kvar sedan dess. Stort och brett idrottsintresse, där jag tycker att konditionsidrotter och fotboll är mest spännande. Tävlar i orientering sedan 10-årsåldern, mäktar fortfarande med ett par tävlingar om året. Sett MFF spela boll på ett trettiotal arenor i fem länder. Musik och TV-spel är intressen som också hinns med emellanåt