MENY
Martina Nilsson
Leg. Fysioterapeut
Välkommen till min sida. Här kan du kontakta mig samt läsa mer om mig och mina ansvarsuppdrag. Du kan även boka tid direkt till mig.

Har du varit på besök hos mig och vill rekommendera mig till någon annan så kan du enkelt göra det via någon av knapparna nedan. 

Professionell bakgrund

Martina Nilsson tog examen vid Lunds Universitet och visste tidigt att det var idrottsmedicin som var det stora intresset. Hon startade sin yrkeskarriär inom primärvården och tog därefter steget vidare till oss på iKLINIK där hon nu även är verksam inom vår artrosskola på kliniken samt träffar barn med torticollis och skallasymmetri.

Utbildningar

  • OMI
  • Projekt korsband
  • Idrottsmedicin
  • Stötvågsbehandling
  • IMS/Dry needling
  • Torticollis – skallasymmetri hos barn

Om mig

Jag är en energifylld tjej från Österlen som du ofta ser med ett leende på läpparna. Ser mig fortfarande som ”fotbollstjejen”, trots att skorna hamnade på hyllan för ett par år sedan i samband med comeback efter andra korsbandsskadan. Som terapeut brinner jag för att få andra tillbaka till aktivitet, gärna så fort som möjligt och givetvis genom att ha kul längs vägen. Min tidigare bakgrund inom fotbollen har bidragit till mitt extra intresse för lagidrottare och knäskador. När jag inte jobbar umgås jag gärna med familj och vänner. Tycker också om att utmana pannbenet på crossfit-boxen, där jag än så länge har lyckats överleva varje gång, även om det är på håret ibland.

Uppdrag

Torticollis och skallassymetri hos barn