MENY
Sanna Hedin
Leg. Fysioterapeut
Välkommen till min sida. Här kan du kontakta mig samt läsa mer om mig och mina ansvarsuppdrag. Du kan även boka tid direkt till mig.

Har du varit på besök hos mig och vill rekommendera mig till någon annan så kan du enkelt göra det via någon av knapparna nedan. 

Professionell bakgrund

Sanna Hedin tog examen 2013 vid Sahlgrenska Akademin i Göteborg. Som fysioterapeut har hon tidigare arbetat inom bland annat ortopedi samt inom primärvård på vårdcentral. Hennes inriktning här på Iklinik är framför allt inom kvinnohälsa men även idrottsmedicin och ortopedi.

Utbildningar

  • Idrottsmedicin
  • OMT
  • OMI
  • Bäckenbottendysfunktion
  • Rehabilitering vid graviditet samt efter förlossning
  • Fördjupningskurs kvinnohälsa
  • Träning och kvinnohälsa

Om mig

Glad person som gillar att vara aktiv och gillar att träna det mesta men fokuserar i nuläget mest på styrketräning, gärna med lite pulshöjande övningar! Har under ungdomsåren tränat handboll och efter det testat på bl a friidrott, fotboll och innebandy. Älskar jobbet att träffa människor och utmaningen i att försöka hitta rätt träningsupplägg för den person jag möter. Jag har även ett stort driv för träning under graviditet och efter förlossning och brinner för att kvinnor ska kunna få rätt hjälp med rehabilitering. Förutom jobbet umgås jag mycket familj och vänner och trivs bäst i naturen och tar gärna ett dopp i hav eller sjö.  Sjunger och lyssnar på musik samt lagar (och äter!) gärna god mat!

Uppdrag

Ansvarig för MammaMage i Malmö.