MENY
Tobias Dernbrant
Leg. Fysioterapeut
Välkommen till min sida. Här kan du kontakta mig samt läsa mer om mig och mina ansvarsuppdrag. Du kan även boka tid direkt till mig.

Har du varit på besök hos mig och vill rekommendera mig till någon annan så kan du enkelt göra det via någon av knapparna nedan. 

Professionell bakgrund

Tobias Dernbrant började på Iklinik direkt efter examen. Har innan detta arbetat som styrketränings instruktör för Physcan som är ett forskningsprojekt om styrketräning och konditionsträning under pågående cancerbehandling.

Utbildningar

  • OMI
  • Idrottsmedicin
  • Stötvågsbehandling
  • Reconciling Biomechanics with Pain Science Greg Leehman.

Om mig

Jag är en aktiv person som gillar träning i alla dessa former både konditions- och styrketräning. De idrotter som ligger mig varmast om hjärtat är fartfyllda sporter som motocross, skidåkning, klättring och mountainbike. Har tävlat mycket inom motocross när jag var yngre. Har i samband med detta haft en hel del skador, har genom detta fått en detta stor erfarenhet av att vara patient och vet hur jobbigt det är att inte kunna utöva den idrott som man älskar. Jag jobbar stenhårt med att försöka få dig att kunna fortsätta träna din idrott, gå tillbaka fullt till den så snabbt som möjligt och utan att skada dig igen.