MENY
Viktor Nordvall
Leg. Fysioterapeut
Välkommen till min sida. Här kan du kontakta mig samt läsa mer om mig och mina ansvarsuppdrag. Du kan även boka tid direkt till mig.

Har du varit på besök hos mig och vill rekommendera mig till någon annan så kan du enkelt göra det via någon av knapparna nedan. 

Professionell bakgrund

Viktor Nordvall har efter sjukgymnastexamen främst arbetat inom fotbollsvärlden som medicinskt ansvarig och fystränare för Västerås SK Fotboll. Viktor har ett stort intresse för allt idrottsmedicinskt och speciellt för överbelastningsskador i höft, knä & fot. Arbetar sedan 2015 hos oss på iKLINIK med diagnostik och behandling av idrottsskador.

Utbildningar

  • CSPT; certified sports physiotherapist
  • Bosön Idrottshögskola; Elitfystränar utbildning – FTU
  • Magisterexamen idrottsvetenskap/idrottsmedicin
  • Akupunktur/IMS/Dry Needling
  • OMT
  • OMI
  • ESWT, stötvågsbehandling
  • Handledarutbildning

Om mig

Glad kille med bakgrund som fotbollspelare. Med anledning av bristande talang och bollkänsla så blev det skolbänken och sjukgymnastyrket istället. Forskningsnörd som gärna spelar golf, hellre ofta än bra dock. Gillar rödvin från Italien!