MENY

Karriär

Bli en del av Sveriges mest innovativa klinik!

Ruta iklinik

iKLINIK
Diagnostik, behandling och rehabilitering på klinik i Lund eller Malmö.

Rutor FO

DIGITAL VÅRD
Diagnostik, behandling och rehabilitering via meddelande eller videosamtal.

Med medicinsk kompetens och nytänkande tar vi oss helhjärtat an varje ny klient och uppgift. 

Atmosfären, kollegorna, ”peppen” och dörren som alltid står öppen för utveckling och samtal.
Michaela Jonsson
Hos oss arbetar vi alltid tillsammans

Bli en del av vårt team

 iKLINIK är vi specialiserade idrottsmedicinska- och ortopedmedicinska sjukgymnaster och massörer. Vi har kliniker i Lund och Malmö och digital vård i hela Sverige och Norge.
Verksamheten lägger stor vikt vid att du som medarbetare skall ges möjligheterna till att arbeta med idrottsmedicin och ortopedi i en lärorik och stöttande miljö. På iKLINIK arbetar vi alltid tillsammans. Visa ditt intresse redan idag!
Kompetensutveckling

Kompetensutveckling är en självklarhet inom iKLINIK, för individer specifikt men också för klinikerna i stort. Vi har som mål att alltid ligga i framkant i vårt medicinska arbete och då måste vi som företag ge oss själva som terapeuter möjligheterna till detta. Vi stöttar alla våra medarbetare genom intern- och externutbildning inom ortopedisk medicin och idrottsmedicin. Att kombinera kliniskt arbete på iKLINIK med samtidig magister, masterutbildning ser vi som väldigt positivt.

Digitalisering

För att kunna ligga i framkant men även för att effektivisera och kunna erbjuda den bästa vården för våra patienters, arbetar vi med både fysisk vård på klinik som digital vård online. Vi tror att kombinationen av dessa två vårdformer är den bästa.

Utrustning

På iKLINIK skapar vi dom bästa förutsättningarna för idrottsmedicinsk rehabilitering. Med tillgång till stötvågsbehandling, neuromuskulär elektrisk stimulering (NMES) och utmärkta rehabiliteringsträningsfaciliteter, ger vi dig möjlighet till att bidra till den professionell rehabilitering för dina patienter. Här får du rätt förutsättningar för rehabiliteringsträning där patienterna kan och återfå sin styrka, oavsett skada eller mål.

Samarbeten

Vi på iKLINIK är glada för att samarbeta. Såväl internt som externt. Externt arbetar vi nära flera vårdcentraler, försäkringsbolag och privata företag inom olika sektorer. Utöver detta har vi samarbetsavtal med ett stort antal idrottsföreningar.

När du arbetar på iKLINIK får du därför en salig blandning av klienter från det offentliga vårdsystemet, klienter inom det privata vårdsystemet och klienter som söker digitalt.