MENY

Information MammaBebis gruppträning

Välkommen!

Du har innan gruppträningen startar varit hos oss på ett individuellt besök och kommit igång med lätta aktiveringsövningar för mage och bäckenbotten. Det är bra om du har varit på din efterkontroll, men inget krav om din graviditet och förlossning varit utan komplikationer

Vi tränar dagtid 2 ggr/vecka under 8 veckor där vi under perioden bygger upp en grundstyrka för att orka med vardagen som nybliven mamma. Fokus ligger på styrka och kondition, men med bibehållen kontroll och aktivering av både magmuskler och bäckenbotten. Träningen leds alltid av en MammaMage certifierad fysioterapeut. Självklart är även din bebis välkommen – så länge hen inte kryper.

Efter genomgången gruppträningsperiod har vi ett individuellt besök där vi lägger upp en gemensam plan för fortsatt stegrad träning mot just dina mål.

Avbokningsregler

Vi följer Region Skånes riktlinjer för avbokning av besök och uteblivna besök. Och dessa regler accepterar du och förbinder du dig till som patient när du bokar tid hos oss.

Läs mer på 1177

Besök skall oavsett om det sker i gruppform eller individuellt avbokas 24 h innan besöket startar. Annars faktureras en avgift på 400 kr för sen avbokning eller uteblivet besök. Avbokning kan accepteras närmare inpå besök pga ”akut sjukdom” men då ska besöket avbokas innan kl 08.00 samma dag, alternativt skall underlag som styrker akut sjukdom för sig själv eller för sitt barn kunna uppvisas. Avbokning sker enklast via mail till: [email protected]

Du får inte under några som helst omständigheter komma till kliniken sjuk eller delta i gruppträning vid symtom på sjukdom med risk för smittspridning till föräldrar och barn.

Besök skall oavsett om det sker i gruppform eller individuellt avbokas 24 h innan besöket startar. Annars faktureras en avgift på 400 kr för sen avbokning eller uteblivet besök. Avbokning kan accepteras närmare inpå besök p.g.a. ”akut sjukdom”, men då ska underlag kunna uppvisas på detta för sig själv eller för sitt barn.

Avboka din tid gör du lättast via länken i ditt bekräftelsemail. 

Om du inte fått något mail går det bra att skicka ett mail med nedanstående uppgifter till [email protected]

  • För- och efternamn
  • Personnr
  • Datum
  • Tid
  • Vilken Fysioterapeut du har tid hos

Du får inte under några som helst omständigheter komma till kliniken sjuk eller delta i gruppträning vid symtom på sjukdom med risk för smittspridning till föräldrar och barn.

Kontakta gärna oss om du har några frågor!

MALMÖ

Isabella Möller

[email protected]

LUND

Fredrika Russ

[email protected]

LUND

Sofie Davidsson

[email protected]

MALMÖ

Lisa Licke

[email protected]