MENY
 

Massage

Massage i Lund

Massage

Boka tid hos vår populära massör Peter Lantz som är verksam på vår klinik i Lund. Peter är specialiserad inom såväl klassisk massage som idrottsmassage och har arbetat med såväl friidrottslandslaget som elitklubbar som Lugi Handboll och Landskrona BOIS. 

Priser

400 kr för 30 min (Paketpris 1500 kr för 5 behandlingar)

600 kr för 50 min (Paketpris 2500 kr för 5 behandlingar)

800 kr för 75 min (avslappningsmassage)

massage-1655x924
Koppla av och njut av vardagen

Klassisk Massage

Klassisk massage är en massage för dig som vill ha en kombination av nytta och avslappning. Massagen följer dina önskemål och behov och vanligast är att man genomför en halvkroppsmassage eller helkroppsmassage. Den klassiska massagen lämpar sig för alla som vill koppla av och bli mer avslappnade.

För dig som är aktiv motionär eller elitidrottare

Idrottsmassage

Idrottsmassage är ofta lite mer kraftfull massage än en vanlig klassisk massage. Med kraftfulla grepp och töjningar mjukar din idrottsmassör upp de muskler som orsakar besvär. Ofta läggs stretch och triggerpunktsbehandling till för bästa resultat.

Idrottsmassagen lämpar sig för tränande individer som vill förbättra sin återhämtning, öka sin förmåga och optimera sitt rörelsemönster genom att släppa på spända muskler och öka blodcirkulationen.

Företagsmassage

Massage

Teckna avtal gällande förebyggande klassisk massage eller idrottsmassage för ert företag. Massage räknas som friskvård och är därmed avdragsgillt för företaget. Företagsmassage är ofta en kostnadseffektiv metod för att ge personalen förebyggande och rehabiliterande friskvård.

Behandlingen kan ske såväl på plats hos ert företag eller från iKLINIKs mottagning i Lund. Alla medarbetare behandlas efter önskemål för sina individuella besvär eller utefter förebyggande behov.

Paketpriser på massage i Lund

Massagepaket

iKLINIK erbjuder även paketpriser för våra massagebehandlingar.

1500 kr för 5 st 30 minutersbehandlingar, ord.pris 2000 kr

2500 kr för 5 st 50 minutersbehandlingar, ord.pris 3000 kr