MENY

iKLINIK

Med medicinsk kompetens och nytänkande tar vi oss helhjärtat an varje ny klient och uppgift.
Hos iKLINIK finner ni Leg. Fysioterapeuter. iKLINIK har utarbetat en unik 3-stegsmetod för att diagnosticera, behandla och rehabilitera dina besvär på det mest effektiva sättet.
iKLINIK erbjuder:

Digital vård

Ortopedisk diagnostik

Manipulationsbehandling (sk. kiropraktisk behandling)

Rehabilitering

Stötvågsbehandling

Löpanalyser

iKLINIK METODEN

Diagnostik

Diagnostik av vilken struktur som framkallar dina besvär? (exempelvis sena, disk, muskel, menisk, korsband, led)

Behandling

Behandling av strukturen som framkallar dina besvär för att snabbt återgå till aktivitet. Exempel på behandlingar är manipulation (sk kiropraktisk behandling), stötvågsbehandling och akupunktur/IMS.

Rehabilitering

Rehabilitering av din funktion utifrån vilka specifika krav du har på din kropp. Detta för att snabbt återgå till full aktivitet och undvika framtida återfall. Rehabiliteringskoncept som vi utarbetat är bl a korsbandskoncept (korsbandsskada), axelkoncept, ryggkoncept och fotledskoncept.

Vad tycker våra klienter och samarbetspartners?

Omdömen

Högsta betyg av Region Skåne

Vid Region Skånes medicinska revision av sjukgymnastik som genomfördes under våren 2016 blev iKLINIK den kliniken som fick genomgående högsta betyg. 

Granskning gjordes av journalsystem, journalernas innehåll, antal besök totalt under period, max antal besök per unik patient samt huruvida vården vilar på vetenskap och beprövad erfarenhet och är medicinskt befogad utan överbehandling.

Facebook 4,9 av 5 stjärnor

Vi är glada över alla fina recensioner som klienter lagt upp på vår facebooksida. Av totalt 56 recensioner så får vi hela 4,9 av 5 möjliga stjärnor. Ett stort tack till alla som varit inne och skrivit och vill du lämna ett omdöme så kan du göra det på länken nedan. 

Över 300 unika klientreferenser

Över 300 unika klientreferenser har vi fått av våra klienter genom åren. Många fina ord som inte bara ger mycket tillbaka till oss utan något som även kan hjälpa andra att hitta och förstå vilken som är rätt behandling för deras besvär. Vill du läsa dessa så klicka på länken nedan. 

Historia

iKLINIK är en utav Skånes största sjukgymnastenheter med kliniker i Lund och Malmö.  Här finner du sjukgymnaster och massörer specialiserade inom idrottsmedicins ortopedisk medicin.

iKLINIK öppnade sin första klinik 2011 i Lund och öppnade sedan sin andra klinik i Malmö 2014.

iKLINIK erbjuder såväl offentligt som privat finansierad vård.

Om oss
Empty section. Edit page to add content here.

Om:

  • Medarbetare
  • Privatvård offentlig vård
  • Samarbeten