MENY
Personlig tränare

Rob Haans

Rob har under 30 år arbetat inom träning och fitness, med klienter i alla åldrar och träningsnivåer från glad motionär till individuell elitidrott och lagidrott.

 

Han har själv 40 år bakom sig som idrottare, 20 år inom världseliten i Judo och 30 år som tränare, (10 år som landslagstränare) och brinner för allsidig och varierad träning. Är certifierad inom träningskoncept som Judo, Ju Jitsu, Box, Styrketräning, Aerobics, Body Bike, Body Pump, Spinning, TRX, Bootcamp, OCR/ Hinderbanor och Disq. Numera bosatt i södra sandby utanför Lund och verksam i närområdet som personlig tränare och föreläsare.

Rob har ett fantastiskt intresse för människor och vet att om man vill lyckas i längden måsta man sätta människan och deras personliga drivkrafter i fokus, oavsett ålder och aktivitetsnivå, om målet är att bli världsmästare eller fortsätta träna efter avslutad rehabilitering/skada eller bara för att må bra i livet.

”Rob är för oss en enorm tillgång när vi vill kunna erbjuda en trygg och inspirerande övergång för patienter från sjukvård till friskvård efter avslutad behandling & rehabilitering”

Marcus Nilsson Tervahauta Leg. Fysioterapeut

Referenser

“Jag har nu känt och tränat för Rob Haans i cirka 5 år och jag vill ge honom mina varmaste rekommendationer. Han har en makalöst positiv energi och utstrålning som inspirerar, motiverar och utmanar alla som tränar med honom. Som person är Rob både entusiasmerande och ödmjuk och han har verkligen förmågan att se varje individ där den är. Tillsammans har vi hittills arrangerat fira väldigt lyckade träningsresor till Spanien där Rob ensam har hållit i alla träningspassen under fyra dagar (14 st !!). Träningen har varit väldigt varierad och Robs uppfinningsrikedom är aldrig sinande. Inget pass är det andra likt!

Jag ser fram emot ett fortsatt bra samarbete och många härliga träningsresor med Rob! ”

ANETTE LÖFGREN, TeamUp Travel & Events

”Rob ger alltid något extra till varje träning. Han har förmågan att utmana och utveckla dem han arbetar med och gör det med ett leende. Den typen av energisk positivitet som Rob tillför sig varje träning är smittsam, vilket i kombination med hans djupa kunskaper i träning och tävling har gjort honom till en otrolig tillgång för mig i min resa framåt som idrottare. ”

EMIL MATTSSON, Elite Judoplayer