MENY

Sjukgymnast online

Svara på frågor om dina besvär och få hjälp av en sjukgymnast med diagnos och lämplig behandling inom 4 timmar.

400 kr för diagnostik, behandling och rehabilitering

Meddelande sjukgymnast online macbook air

Så här enkelt är det!

Du svarar på frågor

Du väljer vilket kroppsdel du har besvär ifrån och fyller sedan i ett frågeformulär så noggrant du kan.

Du får svar från din Sjukgymnast

Du får svar från din Sjukgymnast inom 4 timmar som eventuellt ställer följdfrågor för att säkerställa din diagnos.

Du får diagnos och behandling

Din sjukgymnast ställer diagnos och hjälper dig med lämplig behandling och ev rehabilitering. Du väljer själv om du vill kommunicera fritt med din Sjukgymnast under 3 dygn eller under 1 månad.

Så gör du

Du svarar på frågor

Tryck på knappen ”STARTA HÄR”. Du väljer sedan vilken kroppsdel som du har besvär från och kommer då vidare till ett frågeformulär som du fyller i så noggrant du kan och skickar in. 

Du får en diagnos och behandling

Din sjukgymnast kontaktar dig och ställer vid behov följdfrågor. Du kan bli kontaktad via mail, telefon eller videolänk. Din sjukgymnast ställer diagnos och hjälper dig med lämplig behandling. Du har möjlighet att fortsätta kommunicera ditt ärende med din sjukgymnast i tre dygn.

Villkor och betalning

Sjukgymnast online är en webbtjänst från iKLINIK. Tjänsten är öppen dygnet runt, året om.

KOMMUNIKATION

iKLINIK svarar på alla förfrågningar så fort som möjligt och alltid inom 4 timmar. Förfrågningar inskickade mellan kl. 17.00 – 07.00 besvaras snarast möjligt nästkommande dag. 

Efter första kontakten med Sjukgymnast online har du möjlighet att fortsätta kommunicera ditt ärende under en månad.  

PRIS

400 kr för diagnostik, behandling, rehabilitering och fri kommunikation med en Leg. Sjukgymnast under 3 dygn.

1000 kr för diagnostik, behandling, rehabilitering och fri kommunikation med en Leg. Sjukgymnast under 1 månad.  

Priset gäller för EN diagnos. Högkostnadsskydd och frikort gäller ej.

Genom användandet av tjänsten sjukgymnast online godkänner du att iKLINIK fakturerar dig via epost. 

Frågor och Svar

Är sjukgymnast online lika bra som ett vanligt besök hos sjukgymnast på iKLINIK?

Ja, genom att du svarar på specifikt framtagna frågor samlar sjukgymnasten in den information som behövs för att ställa diagnos. Vid ytterligare behov tar sjukgymnasten kontakt med dig och ställer följdfrågor, eller använder sig av telefon/videolänk för att kunna säkerställa diagnos. Akuta skador, överbelastningsskador och smärta från muskulatur, senor och skelett lämpar sig väl för vård online. 

Sjukgymnast online har under ett års tid utarbetats med hjälp av klienter som haft planerade nybesök på iKLINIKs mottagningar och som svarat på online formulär kring sina besvär innan sina besök. Vi har på så vis arbetat fram formulär som anpassats för att kunna säkerställa online diagnos och tillförlitligheten har kontrollerats i efterföljande undersökning och diagnos hos oss på iKLINIK. 

Säkerhet

Första kommunikationen med Sjukgymnast online sker via formulär på vår hemsida. Vår hemsida är säkrad och krypterad via SSL och ingen information kan därför läsas av. 

Skriftlig kommunikation sker därefter via mail. Vår mail skickas från oss med SSL kryptering. De vanligaste mailservrarna erbjuder även denna kryptering.

All information som kommer in till oss hanteras och registreras i godkänt och säkert journalprogram. 

Vill du ha en telefonkonsultation istället?

Hos iKLINIK har du även möjlighet att boka en telefonkonsultation med en Leg. Sjukgymnast och få en diagnos och råd snabbt och smidigt.

Tjänsten kostar 300 kr/diagnos

Vad tycker våra klienter? 

98%

Upplevde svaren som jättebra

98%

Skulle använda tjänsten igen

99%

Skulle rekommendera tjänsten

“Snabb och smidig tjänst utan att jag behövde köa”

Jag skadade mig under en utlandssemester men inte så illa att jag ville lägga tiden eller besväret på att söka vård mitt i resan. Då var det lätt och smidigt att använda sjukgymnast online. Jag svarade på ett frågeformulär och skickade mitt ärende samma dag från mobilen. Dagen efter hade jag fått svar med diagnos, vad jag skulle tänka på att göra eller inte göra vid min typ av skada, och även enkla rehab-övningar som jag kunde göra själv i lugn och ro! Jag kommer definitivt att använda tjänsten igen – även när jag är hemma i Sverige och vill slippa krångla med tidsbokningar.

Lina

Sjukgymnast online

I jämförelse med din Vårdcentral

Varför sitta i telefonkö och ta dig till din vårdcentral när du kan få diagnos och behandling inom 4 timmar hos oss. Se skillnaden mellan Sjukgymnast online och en Vårdcentral.

Vad tycker klienter och samarbetspartners om oss på iKLINIK?

Omdömen

Högsta betyg av Region Skåne

Vid Region Skånes medicinska revision av sjukgymnastik som genomfördes under våren 2016 blev iKLINIK den kliniken som fick genomgående högsta betyg. 

Granskning gjordes av journalsystem, journalernas innehåll, antal besök totalt under period, max antal besök per unik patient samt huruvida vården vilar på vetenskap och beprövad erfarenhet och är medicinskt befogad utan överbehandling.

Facebook 4,9 av 5 stjärnor

Vi är glada över alla fina recensioner som klienter lagt upp på vår facebooksida. Av totalt 56 recensioner så får vi hela 4,9 av 5 möjliga stjärnor. Ett stort tack till alla som varit inne och skrivit och vill du lämna ett omdöme så kan du göra det på länken nedan. 

Över 300 unika klientreferenser

Över 300 unika klientreferenser har vi fått av våra klienter genom åren. Många fina ord som inte bara ger mycket tillbaka till oss utan något som även kan hjälpa andra att hitta och förstå vilken som är rätt behandling för deras besvär. Vill du läsa dessa så klicka på länken nedan. 

Träffa vår Sjukgymnast online

Henrik Carlsson

Henrik Carlsson är Leg. Sjukgymnast och ansvarig för Sjukgymnast online. Henrik har arbetat med diagnostik och behandling av idrottsmedicinska- och ortopediska skador i mer än 15 år. Bland annat i Malmö FF och Lugi Handboll. Utöver detta har han varit ansvarig Sjukgymnast för Malmö idrottsakademi och utbildare inom Skåneidrotten.

Träffa en sjukgymnast när det passar dig och oavsett var du bor i Sverige!

Som första Sjukgymnastenhet i Sverige erbjuder iKLINIK dig att träffa en Sjukgymnast/Fysioterapeut online. Inom max 4 timmar så har du kontakt med en Sjukgymnast för att hjälpa just dig med dina besvär. Oavsett om du bor i Stockholm, Göteborg, Jönköping, Växjö, Kalmar, Linköping, UmeåUppsala, Kiruna, Åre, Karlstad eller någon annanstans i Sverige så har kan du söka hjälp hos Sjukgymnast online.