MENY
Din Fysioterapeut i Lund och Malmö

iKLINIK

Din Fysioterapeut fysiskt och digitalt.

Behandling på klinik

Fysisk vård.

Behandling där du befinner dig

Digital vård.

iKLINIK METODEN

Diagnostik

Diagnostik av vilken struktur som framkallar dina besvär. Exempelvis sena, disk, muskel, menisk, korsband, led.

Behandling

Behandling av strukturen som framkallar dina besvär för att snabbt återgå till aktivitet. Exempel på behandlingar är manipulation (sk kiropraktiskt behandling), stötvågsbehandling, akupunktur/IMS.

Rehabilitering

Rehabilitering av din funktion utifrån vilka specifika krav du har på din kropp. Detta för att snabbt återgå till full aktivitet och undvika framtida återfall. Vi har utarbetat flertalet rehabiliteringskoncept för bl a korsbandsskador, axelskador, ryggbesvär och fotledsskador.

Fysioterapeut i Lund och Malmö

Hos iKLINIK hittar du din Fysioterapeut i såväl Lund som i Malmö. Vill du läsa mer om våra Fysioterapeuter kan du göra det på länken nedan. Välkomna!

Digital vård.

Med vår digitala vård har du din Fysioterapeut i fickan. Du får diagnostik, behandling och rehabilitering via meddelande eller videosamtal.

Digital-vard-iKLINIK

MammaBebis.

Träning för dig som är gravid eller fött barn. Med vårt MammaBebis koncept får allt du behöver för att må väl i din graviditet och efter. Högkostnadskort och frikort gäller.

Vad tycker våra klienter och samarbetspartners?

Omdömen.

Högsta betyg av Region Skåne

Vid Region Skånes medicinska revision av sjukgymnastik som genomfördes under våren 2016 blev iKLINIK den kliniken som fick genomgående högsta betyg. 

Granskning gjordes av journalsystem, journalernas innehåll, antal besök totalt under period, max antal besök per unik patient samt huruvida vården vilar på vetenskap och beprövad erfarenhet och är medicinskt befogad utan överbehandling.

Facebook 4,9 av 5 stjärnor

Vi är glada över alla fina recensioner som klienter lagt upp på vår facebooksida. Av totalt 73 recensioner så får vi hela 4,9 av 5 möjliga stjärnor. Ett stort tack till alla som varit inne och skrivit och vill du lämna ett omdöme så kan du göra det på länken nedan. 

Över 300 unika klientreferenser

Över 300 unika klientreferenser har vi fått av våra klienter genom åren. Många fina ord som inte bara ger mycket tillbaka till oss utan något som även kan hjälpa andra att hitta och förstå vilken som är rätt behandling för deras besvär. Vill du läsa dessa så klicka på länken nedan.