MENY
 

Utbildningar

Specialiserad Primärvårdsutbildning i Klinik

SPiK

SPiK är iKLINIKs specialiserade primärvårdsutbildning för studerande och nyutexaminerade Fysioterapeuter. SPiK:en består av föreläsningar, klinisk förankring, kliniskt resonemang och examination. Läs gärna mer om vår utbildning SPiK nedan. 

marcus-och-henrik-utbildning
Föreläsningar idrottsmedicin steg I-III

Föreläsningar

iKLINIK har satt ihop en föreläsningsserie i tre steg för idrottsföreningar och aktiva. Föreläsningarna är anpassade för att tillmötesgå behoven för såväl ledare som aktiva och syftar till att skapa en god förståelse kring mekanismerna bakom idrottsskador, akut omhändertagande och utformningen av de förebyggande åtgärderna. Du kan enkelt anmäla dig nedan.

Föreläsningarna är kostnadsfria!

LUND Datum uppdateras inom kort.

MALMÖ Datum uppdateras inom kort.

Max 30 deltagare på respektive föreläsning. Först till kvarn gäller. 

Orthopedic Medicine International

OMI

iKLINIK arrangerar OMI utbildningar i samarbete med OMI-Norden. OMI Norden är en skandinavisk sammanslutning av lärare och gruppledare inom ortopedisk medicin, samarbetar med OMI Global. OMI Norden erbjuder vidareutbildning inom ortopedisk medicin, särskilt för läkare, sjukgymnaster, naprapater och kiropraktorer. OMI Norden strävar efter att skapa intressegrupper och verksamhet inom ortopedisk medicin i Skandinavien.