MENY
Helsa Vårdcentral Laurentii i Lund

Helsa

HELSA VÅRDCENTRAL i Lund, fd Laurentiikliniken, är en utav Skånes mest välrenomerade vårdcentraler. Vi på iKLINIK är därför glada att samarbeta med denna vårdcentral. Ett samarbete som är en stor styrka för båda parter där den nära kontakten mellan läkare och sjukgymnast leder till ett komplett omhändertagande om dig som patient. Lista gärna om dig genom att fylla i och skicka in blanketten nedan. Mer information om Helsa finner ni på deras hemsida.

Logga Helsa 2019
Capio Bunkeflo-Hyllie Vårdcentral

Capio

Välkommen att lista dig till Capio Citykliniken Bunkeflo Hyllie.

Vår ambition är att erbjuda dig vård av hög kvalitet med bästa tänkbara tillgänglighet, service och bemötande när du besöker vår vårdcentral.

Hos oss är allt samlat under ett tak: vårdcentral, barnavårdscentral, distriktssköterskemottagning, drop in till rådgivande sjuksköterska, vaccinations- och intygsmottagning m.m.

All kompetens på ett ställe – för hela familjen.

Mottagningen finns i Annestad, Bunkeflostrand. Bra parkeringsmöjligheter och buss 6 stannar ca 5 minuter från mottagningen.

För mer information gå in på vår hemsida

Kry vårdcentral

KRY

Välkommen att lista dig till Kry vårdcentral i Lund.

Kry va först med digital vård i Sverige och är nu också störst inom just detta. Vårdcentralen i Lund är deras första fysiska vårdcentral.

Kry vårdcentral finner ni på Medicon village i Lund.

För mer information gå in på vår hemsida